Spar på elregningen og vær miljøbevidst med effektiv Panasonic varmepumpe

Spar på elregningen og vær miljøbevidst med effektiv Panasonic varmepumpe

Med en effektiv varmepumpe er der mange penge at spare på elregningen for både private boligejere og virksomheder. En varmepumpe er langt mere økonomisk end et traditionelt oliefyr eller træpillefyr, og får du installeret en varmepumpe, så vil dit hus stige i værdi. En varmepumpe er også meget mere miljøvenlig og kræver minimal vedligeholdelse. Et stigende antal bolig- og virksomhedsejere er miljøbevidste og vil gerne undgå at forurene unødigt, og med en varmepumpe får du en god og langsigtet løsning, som både er godt for miljøet og for din pengepung.

Førende virksomhed inden for alternativ opvarmning og afkøling

Vil du gerne have installeret en varmepumpe af god kvalitet, så kan du med fordel kontakte Kinnan, som er en af de førende grossister på markedet, og som er den virksomhed i Danmark, der har den største know-how inden for alternativ opvarmning og afkøling. Kinnan er kendt for at sælge kvalitetsprodukter fra bl.a, Panasonic, LG og Mitsubishi, som producerer nogle af verdens bedste varmepumper. Kinnan har i mere end 20 år været generalagent af Panasonic luftvarmepumper og luftkonditionering, og med en varmepumpe fra Panasonic kan du være sikker på, at du får den allerbedste kvalitet.

Panasonic varmepumpe er perfekt til det nordiske klima

Det nordiske klima er meget omskifteligt, hvilket stiller krav til den type varmepumpe, du vælger. Vil du gerne kunne holde varmen i vinterhalvåret uden hele tiden at skulle rende og holde øje med, om oliefyret eller træpillefyret fungerer optimalt, så kan du med fordel skifte over til en innovativ varmepumpe, som sørger for, at der er en behagelig rumtemperatur året rundt. Panasonic varmepumper egner sig godt til det nordiske klima og er din garanti for, at du altid har den ønskede temperatur i dit hjem eller din virksomhed. Tests fra Sveriges Teknologiske Forskningsinstitut viser, at Panasonic Flagship varmepumper er næsten fem gange så effektive som traditionelle varmesystemer, og at du kan se frem til en mærkbar besparelse på elregningen.

Landsdækkende forhandlernetværk og professionel rådgivning

Når du vælger Kinnan som leverandør, får du en meget professionel rådgivning og rigtig god kundeservice. Kinnan har desuden et landsdækkende netværk af autoriserede forhandlere, så du kan altid nemt komme i kontakt med en forhandler og en montør. Du får leveret og installeret en varmepumpe af højeste kvalitet med en lang levetid. Priserne på Panasonic Flagship varmepumper er yderst konkurrencedygtige, når du handler hos Kinnan. Du finder mere information om Panasonic varmepumper på Kinnans hjemmeside, hvor du også kan kontakte virksomheden og få et godt tilbud.

admin