Eastpak rygsække og tasker – kvalitet til fornuftig pris

Eastpak rygsække og tasker - kvalitet til fornuftig pris

Leder du efter en skoletaske til dit barn, eller måske en rygsæk til fritidsbrug til dig selv? Eastpak har mange års erfaring i at producere lækre rygsække og tasker, som opfylder ethvert behov. Tasker, rygsække og skuldertasker fra Eastpak udmærker sig derved, at de er fremstillet i slidstærke materialer, produceret med holdbarhed i sigte og samtidig designet med sans for detaljen. Brandet Eastpak har altid stået for høj kvalitet og gode, solide standarder – en Eastpak taske kan du have i mange år, uden at den bliver umoderne eller utidssvarende i sit look.

Eastpak – lækkert, praktisk og anvendeligt design

Alle Eastpaks tasker er fremstillet i et tidløst design, som signalere praktisk elegance og høj kvalitet. Dit barn vil kunne bruge sin Eastpak rygsæk som skoletaske gennem hele sin skoletid, og samtidig have glæde af den ved rejsebrug eller som sportstaske. Og skal den unge mand eller dame på festival eller storbyferie med vennerne, kan en solid og slidstærk Eastpak bæltetaske være en godt alternativ til en løst hængende skuldertaske.

Hvis du rejser ofte, vil du også have glæde af eastpak rejsetaskerne, som er specielt tilpasset en bagagekabine i et fly. Samtidig er rejsetasken fra Eastpak forsynet med praktiske lommer fortil og bagtil, til de papirer, pas og andre småting du skal bruge lige nu.

Køb Eastpak rygsække, tasker, bæltetasker og skuldertasker til gode priser hos Hugo-P

Hos Hugo-P Lædervarer & Rejseartikler, som er en Bornholmsk baseret butik, forhandles der, blandt andre kvalitets varer, en stor del af Eastpaks sortiment i tasker, skuldertasker, rejsekufferter, laptop tasker, punge, bæltepunge og rygsække. Og på hugo-p.dk, som er den digitale udvidelse af den fysiske butik af samme navn, kan du få del i det store sortiment af Eastpak produkter til lave priser. I webshoppen på hugo-p.dk finder du ofte Eastpak på tilbud – og så kan du virkelig gøre et kup!

 

 

Astrid Pedersen