Med rullegræs får du hurtigt en flot græsplæne foran dit nybyggede hus

Med rullegræs får du hurtigt en flot græsplæne foran dit nybyggede hus

Det er meget lækkert at flytte ind i et nyt hus: alt er lige blevet bygget, så det hele fungerer, som det skal. Derudover har du ofte haft mulighed for at påvirke byggeriet i løbet af processen ved at lave forskellige tilvalg eller tilkøb. Det gør, at det mere eller mindre vil være dit drømmehus, som du flytter ind i, når du flytter i et nybygget hus. Der er dog bare et stort men ved det. Når du flytter i et nybygget hus, ligner din have ofte en pløjemark. Det kan komme til at tage rigtig lang tid at få den til at se pæn ud. Det er ikke sjovt at skulle bruge lang tid på det. 

En god løsning for dig kan være, at du lægger rullegræs ud i haven. På den måde kan du få en flot grøn have at kigge ud på. Det er med til at gøre, at der hurtigt kommer til at være en noget pænere udsigt fra dine vinduer, end den byggeplads der var tidligere. 

Et godt sted for dig at købe rullegræs er på webshoppen nykilde.dk. De har en række produkter til haven, så du nemt kan finde det, du har brug for. De har lavet rullegræs i en blanding af flere forskellige græssorter. Det giver dig noget stærk og kraftigt rullegræs, der hurtigt vil gro fast i underlaget. Efter kort tid vil det kunne passe sig selv helt, som en almindelig græsplæne kan. De tre græssorter, som nykilde laver rullegræs af, er engrapgræs, rødsvingel og almindeligt rajgræs. 

Når du lægger rullegræs, er det vigtigt, at du husker, at det skal ligge lidt lavere, end du vil have græsplænen til at ligge. Hvis du har en terrrasse, er det derfor vigtigt, at du graver ud, så du ikke lægger rullegræsset på i niveau med terrassen. Det skal lægges cirka fem centimeter under. 

Emilie Jacobsen