Personlige smykker med kant

Personlige smykker med kant

Kranz og Ziegler er et dansk smykkefirma, der har designet og produceret smykker til kvinder siden 2003. Filosofien bag brandet er, at fusionere det smukke og det funktionelle, og skabe et unikt udtryk med hvert eneste design. Smykker fra Kranz og Ziegler lader bæreren udtrykke sig gennem de mange forskellige slags skønhed et flot smykke kan have, både det skønne, det rå og det fashionable.

Firmaet fører et stort udvalg af smykker og ure. Uanset om man er på udkig efter en halskæde, øreringe, armbånd eller måske et matchende sæt, kan man finde flotte designs for enhver smag. Materialet er en essentiel del af et smykkes udtryk, og hos Kranz og Ziegler findes både smykker i for eksempel råt stål eller læder, smukke, snoede satinsnore, og minimalistiske sølv- og guldsmykker med rene, skandinaviske linjer. Om man er til et rocket og urbant look, enkle og elegante smykker eller lange, boheme-agtige halskæder, fører Kranz og Ziegler et spændende og inspirerende udvalg af smykker.

Kranz og Ziegler ønsker fortsat af udfordre sig selv og branchen kreativt med nyskabende designs. Brandets DESIGN|LAB står for spændende samarbejder mellem talenter og firmaets egne smykkedesignere og produktudviklere, hvor nye udtryk udvikles og smukke designs opstår. Denne sæson præsenterer DESIGN|LAB tre flotte kollektioner fra de to talentfulde guldsmede og smykkedesignere Christine Bukkehave og Sigrun Uggerby, og fra musiker Stine Bramsen. Alle kollektionerne tager udgangspunkt i de tre spændende samarbejdspartneres personlige stil og udtryk.

Det personlige udtryk og bærerens glæde ved smykket er centralt for Kranz og Zieglers designs. Dette ses tydeligt i den populære STORY-serie, som giver bæreren mulighed for i høj grad at personliggøre sine smykker. Serien lader nemlig bæreren sammensætte sit eget smykke ud fra et stort og spændende udvalg af halskæder, ure, armbånd og charms. De forskellige charms kan sættes på kæder og armbånd, så man løbende kan ændre udtrykket på smykket alt efter humør og stil. De flotte STORY-armbånd fremstår råt og flot i læder, sprælsk og rocket i pels med print, eller sart og fint i skinnende satin. Armbåndene kan customizes med forskellige charms eller holdes helt enkle. STORY-halskæderne findes enten som smukke, snoede satin-halssnore, eller som kuglekæder i forskellige ædelmetaller eller facetslebne smykkesten. Kæderne kan pyntes med en eller flere af de mange forskellige charms for et personligt udtryk.
STORYs efterårskollektion 2017 har fokus på de tre stilarter Modern, Rock og Poetry, der hver især udtrykker flot minimalisme, urban og rocket ynde eller enkel skønhed.

Kranz og Ziegler stræber med hvert eneste design efter at skabe et smukt udtryk, der kan bæres af kvinder på tværs af smag og personlighed. Smykker skal gøre bæreren glad og give hende mulighed for at udtrykke sin helt unikke stil.

Astrid Madsen