Feminine og rå smykker fra RebekkaRebekka

Feminine og rå smykker fra RebekkaRebekka

Hvis du godt kan lide at gå med smykker, men ikke bryder dig om, at de er alt for pigede, kan det være en god ide for dig, at du ser på smykkerne fra RebekkaRebekka. Det er et dansk mærke, hvor de i meget høj grad har helt deres egen stil. Det gør, at du får nogle unikke smykker, hvor der både er tænkt på, at de skal være feminine, men hvor der så sandelig også er tænkt på, at de skal være rå og have kant. Det gør, at du stadig kan være pæn uden at blive for piget. 

Et godt sted for dig at købe smykker fra RebekkaRebekka er på webshoppen selecteddesigners.dk. De udvælger nogle designere, som de virkelig synes, kan noget særligt og præsenterer dem så på deres webshop. Det gør, at du kun finder nogle meget fine og specielle smykker hos dem. 

Smykkerne fra RebekkaRebekka passer godt til dig, der gerne vil gøre noget ud af dig selv, men som ikke ønsker nogle alt for store smykker. Nogle gange kan det virke som, at det er smykkerne, der går med kvinden, og ikke kvinden der går med smykkerne. Hvis du gerne vil have nogle smykker, hvor det er dem, der bidrager til din skønhed og ikke dig, der er stativ for dem, er RebekkaRebekkas smykker gode. De er små og diskrete, men er samtidig med til at runde dit look perfekt af. 

Smykkerne er lavet i ægte metaller. Selvom du har problemer med allergi og lignende, kommer du altså ikke til at have problemer, når du går med disse smykker. Smykkerne er lavet af sterling sølv, hvid rhodium, sort rhodium og sterling sølv belagt med 18 karat guld. Det er altså virkelig nogle kvalitetsmaterialer, som de er lavet af. Samtidig er det også nogle smykker, hvor der er tænkt meget over, at det skal være et personligt og unikt design. 

Du kan finde både ørenringe, armbånd, halskæder og fingerringe fra RebekkaRebekka. Det gør, at du nemt kan finde den form for smykker, der passer bedst til dig. Det kan være, at du godt kan lide at gå med halskæder. Så kan det være rart at have et stort udvalg, så du nemt kan finde en, der passer til dit outfit. RebekkaRebekka smykkerne kan passe både til hverdag og til fest og kan bruges til mange forskellige former for outfits. Det gør, at det ikke vil være svært at vælge smykker om morgenen. 

Emilie Jacobsen