Send en hilsen med balloner

Send en hilsen med balloner

Alle ved, at balloner er med til at sætte en festlig stemning, og de skønne balloner skaber altid godt humør blandt både børn og voksne. Fylder med ballonerne med den lette luftart helium, så får man en endnu sjovere effekt. Helium får nemlig ballonerne til at svæve højt op, og det giver et finere og sjovere udtryk end de almindelige luftfyldte balloner. Det gør også, at heliumballoner kan bruges til nogle lidt anderledes ting. Har du for eksempel overvejet at sende en hilsen med balloner? Med All4party.dk får du muligheden for at sende en kasse med heliumballoner til en, du holder af. Det kan være i anledning af en fødselsdag, sølvbryllup, eller en helt anden festlig lejlighed. Når modtageren åbner kassen, så vil ballonerne svæve op og sprede budskabet. En virkelig skøn, sjov og anderledes overraskelse, som alle modtagere vil sætte pris på.

Du kan helt selv vælge, hvad budskabet på dine helium balloner skal være. Og på All4party.dk kan du se hele udvalget af balloner. Her er en lang række forskellige farver og designs. Send for eksempel en helium ballon med “happy birthday” til fødselsdagsbarnet, en Disney ballon til børnene, en romantisk og fin hilsen på jeres bryllupsdag, eller måske en “Happy Anniversary” til ægteparret, der har sølvbryllup. Det er kun fantasien, der sætter grænsen, og du kan helt selv vælge den ballon, der passer til din og modtagerens personlighed.

De sjove balloner holder svæveevnen i flere uger, og derfor kommer hilsenen og mindet til at vare længe. Og det er naturligvis muligt at vælge en specifik dato til ankomst, så timingen bliver helt perfekt. Klik ind på hjemmesiden i dag, se hele udvalget og find den helt perfekte ballon, som du vil sende til en helt speciel person. En sjov, personlig og ikke mindst billig og nem løsning!

Maria Laugesen