Stort udvalg af frisk og velsmagende frugtkurve til arbejdspladsen til favorable priser

Stort udvalg af frisk og velsmagende frugtkurve til arbejdspladsen til favorable priser

En firmafrugtordning på arbejdspladsen er et frisk og velsmagende tiltag i hverdagen, og det er et sundt og lækkert alternativ til kager. Hos Frugtkurven.dk tilbyder de velsmagende og saftig kvalitetsfrugt, der er tilpasset sæsonen, og som leveres til en fast lav pris. Det er utrolig nemt og tidsbesparende for jer som virksomhed at foretage en bestilling online, og så får I firmafrugten leveret lige til døren på et tidspunkt, som passer jer.

Få en lækker frugtkurv eller frugtkasse som passer til jer

Frugtkurven.dk tilbyder frugtkasser i forskellige størrelser og med forskelligt indhold, så I kan få præcis den type frugtkurv eller frugtkasse, som passer til jer. I kan også vælge, om frugten skal være økologisk eller ikke-økologisk. I kan eksempelvis vælge Basisfrugtkurven, som indeholder 5 typer frugt som bananer, pærer, æbler og sæsonbestemt frugt. Basisfrugtkurven fås i forskellige størrelser med 25, 35, 45 eller 55 stk. En anden mulighed er Frugtkurven, som indeholder pærer, bananer, æbler, sæsonfrugt og vindruer, og som fås i størrelserne Mini, Lille, Mellem og Stor. En tredje mulighed er Frugtkassen, som indeholder en unik sammensætning af håndfrugt med mindst 25 procent bananer, og som fås i størrelserne 40, 55, 75 eller 100 stk. Øko-frugtkurve og Øko-kasser fås ligeledes i varierende størrelser – de er blot fyldt med lækker økologisk frugt.

Kvalitetsfrugt til gennemskuelige priser

Hos Frugtkurven.dk kan I desuden bestille et lækkert udvalg af frugtsnacks og nødder som supplement til jeres frugtkurve og frugtkasser. For de ansatte i virksomheden er det desuden muligt at bestille en privat frugtkuffert, som leveres på arbejdspladsen, og som kan tages med hjem. Med Frugtkurven.dk som leverandør er I garanteret superlækker, frisk og velsmagende frugt, som er Svanemærket, Øko-mærket og Nøglehulsmærket, så I kan være sikre på, at I får en rigtig god kvalitet. Hos Frugtkurven.dk får I desuden en rigtig god kundeservice med levering til aftalt tid, og priserne er 100 procent gennemskuelige.

admin