En sundere hverdag i jeres arbejdsmiljø

Det er klart, at når arbejdsdagen er ved at være omme, er mange medarbejdere og kollegaer udmattede efter en lang dag med kreativt og hårdt arbejde. Oftest kan det være svært at være fuldstændig koncentreret sidst på eftermiddagen, men for dette findes der gode råd, for dem der søger dem.

I årevis har institutioner, virksomheder og private søgt den samme populære løsning på energimangel sidst på dagen. Denne løsning er en frugtordning, som nu også findes ment til jer i form af Firmafrugt Økologisk.

Løsningen er designet til firmaer, der ønsker at investere i deres kollegaers sundhed og som ikke vil gå på kompromis med glæde og trivsel i arbejdsmiljøet.

I vil få leveret jeres firmafrugt i den højeste kvalitet og med en garanti for naturlig friskhed. I får den individuelt tilpasset til jeres ønsker og behov – med den frugt I ønsker, og i det omfang, I har brug for.

Sundt fornuft og sund økonomi

Det er samtidigt en service med høj fleksibilitet, der gør det muligt for jer at tilpasse jeres frugtordning efter en omskiftelig hverdag. Hvis I eksempelvis har nogle kollegaer, der er på ferie, kan I nemt tilpasse jeres mængde efter dette.

Det kan også være, at I får nye eller nuværende samarbejdspartnere på besøg, hvor I med fordel kan tilvælge nødder og andre lækre snacks til jeres ordning den dag.

Det er ikke kun sund fornuft men også sund økonomi. I bidrager ikke kun til at øge jeres medarbejderes energiniveau og trivsel men også overordnet til en sundere hverdag for dem.

Når I skaber en sundere hverdag for jeres medarbejdere, kan det være med til at nedbringe jeres sygefravær.

Undersøg jeres muligheder for en frugtordning til jeres adresse allerede i dag.

admin