Nye smertebehandling til kendte smertetilstande

Mennesker, der oplever at befinde sig i langvarige smertetilstande, må ofte give afkald på ting som de virkelig holder af. Det kan være en sport, leg med børn eller børnebørn eller i værste tilfælde sit arbejde.

For mange er der ofte kun den mulighed at bedøve smerten med medicin eller at få en operation, men nyere smerteforskning har givet nyt håb til folk med kroniske lidelser. Den nyeste forskning viser nemlig, at der kan være mange andre årsager til dine smerter end slid, hvilket betyder, at der er flere ting, som du selv kan påvirke.

De nye behandlingsformer har det formål at gøre dig mere fysisk aktiv igen. Det bliver gjort igennem genoptræning, der er skræddersyet til dig. Det kan eksempelvis være diskusprolaps i nakken-øvelser, som du også kan bruge derhjemme.

I takt med at du får en bedre forståelse for dine smerter, hvor de kommer fra, og hvordan de skal behandles, kan du blive mere uafhængig af behandlere i fremtiden.

Din krop kan hele sig selv

Din krop har en helt naturlig helingsproces, som sætter i gang så snart, at du slår dig eller kommer til skade. Det har derfor også vist sig, at en for eksempel en diskusprolaps i de fleste tilfælde kan hele af sig selv uden operation.

Vedholdenhed er altid det vigtigste, når man er i gang med genoptræning. Derfor kan du med fordel også finde en træningsform, som du synes er sjov og meningsfuld, så det bliver nemmere at opretholde.

I tæt samarbejde med dine behandlere vil du lære, hvilke redskaber netop du har brug for. Hele behandlingen tager afsæt i dig, dine forudsætninger og dine behov.

Kom i gang allerede i dag og modtag en gratis og uforpligtende konsultation.

admin