Den perfekte terrasse: 3 tips til interiør

Tillykke med din nye terrasse. Vi er sikre på, at det ikke var en helt billig omgang, men nu er den endelig i mål, og du og hele familien skal nok få en masse gode stunder herude. Hvis du stadig har en smule råderum i budgettet at gøre godt med, har vi her samlet nogle bud på, hvad du kan vælge at dine terrasse skal indeholde.

Find din plads i skyggen

Selvom vi i Danmark ikke ligefrem lider af varmen de fleste dage om året, så kommer der tidspunkter, hvor den vindstille have i 27 graders sol godt kan blive for meget. Med en markise til terrasse behøves du ikke døje med tunge parasoller og lignende, men du kan blot rulle markisen ud og nyde skyggen, mens du lader op til næste tur i solen.

Byg en pizzaovn

Alle familier kan lide pizza, og hvis far samtidig mangler et stykke legetøj derhjemme, så kan en pizzaovn være det perfekte bud på jeres næste erhvervelse. Samtidig kan det blive et projekt, som far og søn kan ordne henover en sommer eller et forår, fordi den tager noget tid at bygge, hvis det skal gøres fra bunden med keramisk isolering og hele molevitten.

Jacuzzi til de hyggelige aftener

Er du mere romantisk anlagt, så kan en jacuzzi eller en spa være den ideelle tilføjelse til jeres behov. Nyd en kold drink eller øl i sommervarmen, og husk at den også nemt kan bruges om vinteren, hvis du gerne vil opleve det varme vand i den kolde luft. Det er nemlig helt magisk.

admin