Vælg en sund og lækker kapok dyne til baby

Vælg en sund og lækker kapok dyne til baby

Det er efterhånden almindeligt kendt, at vort sengetøj er hjemsted for andet og mere end vore trætte legemer. Millioner af husstøvmider nyder godt af den skønne blanding af dyn, tøjfibre, og afstødte hudceller, som aflejres i sengetøjet, og samtidig kan det fugtige miljø, som opstår i dyner og lagener mens vi sover, fungere som et glimrende vækst grundlag for bakterier og svampesporer. Disse tre faktorer kan føre til allergi og infektioner i luftvejene (og så er det da for øvrigt også temmelig ulækkert).

Beskyt din baby mod allergener i sengetøjet med en kapok dyne

Babyer tilbringer, alt andet lige, en del mere af deres tid i selskab med deres dyner og øvrige sengetøj end os andre. Derfor er de små også mere udsatte for påvirkninger fra det miljø, der skabes i dyne, lagen og madras, og det er således vigtigt at sikre sig, at dette miljø er så rent og frit for fugt og snavs som overhovedet muligt, så bakterier, svampe og husstøvmider får vanskeligt ved at finde fodfæste. Dette er i sagens natur op ad bakke, når det drejer sig om babyer. Men du kommer et meget langt stykke hen ad vejen ved at vælge en kapok dyne fremfor en almindelig dyne.

Hvorfor skal jeg vælge en kapok dyne til min baby?

Kapok er et naturligt materiale med mange åbenlyse fordele. For eksempel er det selv-regulerende i forhold til fugt og temperatur – kapok suger ikke fugt, og består af 80% luft, således at det isolerer på en behagelig måde og giver kroppen lov til at ånde. Støvmider, svamp og bakterier kan ikke leve i kapok – du undgår allergener i sengetøjet. Og hvis du køber din kapok dyne hos babynature.dk, er du garanteret et 100% økologisk og bæredygtigt produkt, som kan holde i mange år fremover, og bruges både sommer og vinter.

Astrid Pedersen