Interessante oplevelser i København

Interessante oplevelser i København

Der er mange spændende steder man kan besøge, hvis man er på udkig efter gode, nye og spændende oplevelser i København. Et af de mest velbesøgte steder er nok Tivoli eller Zoologisk have, men man behøver ikke at blive ved med at vende tilbage til de samme oplevelser på den årlige familietur. Et interessant sted, som man kan besøge er Den Blå Planet. Her kan man få mange gode oplevelser, uanset om man er afsted med familien, med vennerne, med klassen eller med kæresten.

Den Blå Planet er nordens største akvarie og her kan man møde et hav af forskellige farverige fisk og spændende dyr, som lever i eller i nærheden af vandet. 

Vores klode er dækket af enormt store mængder vand, men alligevel er det de færreste, der kender til det liv, som udspiller sig i havet. På Den Blå Planet kan man få indblik i denne mystiske og spændende nye verden – nemlig verden under havets overflade. 

Store som små kan lære rigtig meget af et besøg på Den Blå Planet. Her er dygtige guides til rådighed, men man kan selvfølgelig også sagtens gå rundt og udforske på egen hånd. Er man en skoleklasse kan et besøg på Den Blå Planet være en sjov og lærerig afveksling til biologitimerne. 

Hos Den Blå Planet kan man også få et rigtigt adrenalinkick. Her kan man nemlig få lov til at svømme med vaskeægte hajer – hvis man tør! Det eneste det kræver er et dykkercertifikat og en ordentlig portion frygtløshed. Man kan også komme helt tæt på nuttede havoddere og seje krokodiller, og er man rigtig heldig kan man få lov til at være med til at fodre nogle af dyrene. På Den Blå Planets hjemmeside, kan man læse meget mere om alle de sjove oplevelser man kan få sat i værk. 

Katrin Sørensen