Hvilken rengøringsvogn skal du vælge?

En rengøringsvogn er til dig, som ønsker at samle alle dine rengøringsredskaber ét sted. Det sparer dig både for en masse tid og besvær.


Men inden du investerer i en rengøringsvogn, er det en god idé at have styr på, hvilke slags du kan vælge imellem. Du finder et hav af forskellige vogne med hver deres specifikationer og udstyr. Du bør derfor overveje, hvilke behov du har for din kommende rengøringsvogn. Læs med her, og bliv klogere på hvilken rengøringsvogn, der er bedst til dig.

Find en rengøringsvogn til dine behov

Overordnet set er en standard rengøringsvogn god til dig, som skal rengøre mellemstore områder som hospitaler, skoler og klinikker.

Helt almindelige rengøringsvogne indeholder en basisvogn, som er skelettet for vognen. Det resterende udstyr som b.la. spande, moppeholdere og plastbakker kan herefter tilføjes. Du skal være opmærksom på, at rengøringsudstyret, og antallet af det, er meget varierende for de enkelte vogne. Overvej derfor hvor meget udstyr, du har brug for.

Du kan også finde nogle mindre rengøringsvogne, som er særligt velegnede til steder, hvor almindelige rengøringsvogne er for store. Det kan fx være restauranter, butikker, apoteker eller køkkener, hvor der kan være begrænset plads.

Rengøringsvogn til hoteller, affald eller sortering

Skal du bruge en rengøringsvogn til rengøring på hoteller? Du har nemlig mulighed for at finde nogle vogne, som er specielt designet til hotelbranchen. Disse har oftest et 3-siders panel for et mere elegant og præsentabelt udseende.

Det kan også være, at du ikke skal bruge alt udstyret, som følger med en rengøringsvogn, men i højere grad bruge et helt almindeligt rullebord. Disse kan være gode til flere forskellige ting som affald og sortering.

Rengøringsmidler til din vogn

Når du har fundet den perfekte rengøringsvogn, som matcher dine behov, er næste skridt at finde de rette rengøringsmidler. Dette er en hel verden for sig selv, og der er uendeligt mange muligheder for, at du kan finde det, du skal bruge.

admin