Oplev verden som vognmand!

Som vognmand får du en helt unik mulighed for at komme ud og opleve verden på daglig basis! Mange mennesker drømmer om at komme ud og opleve verden, og nu har du muligheden for at opnå dette igennem et arbejde! Hvis du samtidig er helt vild med store maskiner, burde der ikke være noget, som holder dig tilbage fra at gribe denne mulighed.

Bliv din egen chef

Som vognmand hos Frode Laursen får du en helt unik mulighed for at være din egen chef på daglig basis. Du får friheden som en selvstændig, og kan endda få muligheden for at ansætte dine egne chauffører. Dette er noget du kan opnå gennem løbende opkvalificering, så du hele tiden har muligheden for at udvikle dig. Det er meget vigtigt for os, at der er en gensidig tillid og respekt, hvoraf vi også tilbyder vores vognmænd disse muligheder, så magtbalancen svinder ud. Vi tror på frihed under ansvar, og såfremt man har lysten og overskuddet til at videreudvikle sig selv indenfor branchen, så sørger vi for at tilbyde de mest optimale rammer for dette. Vi tror og håber på et langvarigt samarbejde, så vi har muligheden for at få kendskab til hinandens svagheder og styrker for i sidste ende at opnå det bedste resultat i fællesskab.

Flere muligheder for områder

Hos Frode Laursen får du muligheden for at køre både inden og uden for Danmarks grænser. Alt afhængigt af hvorhenne dit drive ligger, kan du altså køre vejene tynde både indenrigs og udenrigs. Hvis du eksempelvis foretrækker at køre indenfor Danmarks grænser, får du muligheden for at køre med gods inden for de tre divisioner distribution, retail samt dedikeret. På den måde er der rig mulighed for, at finde netop den kørsel som passer dig bedst.

admin