Livet på landevejen

Mange af os har svært ved at forestille os, hvordan det føles at leve livet på landevejen. Der popper hurtigt spørgsmål op såsom.. Hvad med familien? Er det ikke kedeligt? Hvordan fungerer det med ens døgnrytme. I dette indlæg vil du få svar på disse spørgsmål og blive klogere på, hvordan livet er som vognmand.

Mere end bare chauffør

En af de fordomme der først kommer op i forhold til livet som vognmand, er at det er et nemt. Man sidder jo bare bag et rat en helt dag. Gør man ikke? Og nej det gør man faktisk ikke. Det er ligger meget mere bag jobbet, hvilket indebærer papirarbejde, udarbejdelse af køreplaner, kommunikation mellem samarbejdspartnere mm.

Massere af frihed

Som vognmand kan du faktisk gøre, hvad der passer dig, når du først er på farten. Så længe du selvfølgelig overholder tidsplanen. Det betyder, at du kan hygge dig med en god lydbog, høre radio, snakke i telefon med dine venner og vigtigst af alt, køre når det passer dig. Det er derfor ingen sag, at finde tid og plads til familieliv, hyggelige stunder med venner og hvad der hører sig til.

Oplev verden

Du kommer vidt omkring, når du arbejder som vognmand. Det betyder, at du har rig mulighed for at opleve verden. Du ser den også fra en helt anden side, fordi du kommer til at arbejde tæt sammen med samarbejdspartnere i udland. Det er noget, som du ikke vil kunne opleve på samme måde, hvis du bare tog på ferie sydpå.

Skal du være vognmand?
Som du kan høre, så er livet på landevejen faktisk ret fedt. Der er langt flere muligheder, end der er begrænsninger. Vil du prøve kræfter med branchen? Så ansøg nu!admin