Leasing a lastbil giver mere luft i budgettet

Leasing a lastbil giver mere luft i budgettet

Der er ingen grund til at købe, når du kan lease. Det er der mange bilejere, der tænker i dag. Men leasing er ikke kun forbeholdt privatbilisterne. Der er nemlig også god mulighed for, at du kan lease en eller flere lastbiler til dit transportfirma. Det er en rigtig god måde at spare nogle penge på og samtidig sikre, at du altid har de nyeste lastbiler til rådighed. 

Et godt sted til leasing af lastbil er hos truck.man.eu. De har et stort udvalg af de populære, effektive og holdbare MAN lastbiler. Lige meget om dit transportfirma kører lange ture rundt i Europa, kører kortere ture herhjemme i Danmark, eller har en profil, hvor I går meget op i miljøet og derfor leder efter nogle klimavenlige lastbiler, kan I finde dem hos truck.man.eu. 

Leasing giver dig en lav månedlig udgift

Når du laver en leasingaftale på en lastbil, bruger du den i en periode og kan så levere den tilbage igen. Det sparer dig for en masse penge, at du ikke skal ud at købe en ny lastbil til firmaet, men det er også en god måde at spare endnu flere penge, fordi du for eksempel ikke skal betale brugtvognsafgift, når du ikke skal bruge lastbilen længere.

Derudover er leasing selvfølgelig en god mulighed for dig for at få de nyeste biler til din vognpark. Når du har brugt en model i nogle år, er det nemt og fleksibelt at lave en leasingaftale på en anden – uden at stå med en lastbil af ældre dato, som du skal til at sælge. 

Flere forskellige leasingplaner

Hos truck.man.eu prøver de at gøre det så nemt og fleksibelt som muligt for dig at lease en lastbil. De har derfor også lavet flere forskellige leasingaftaler, som du kan vælge imellem. Du har selvfølgelig mulighed for at vælge at lease en lastbil i en periode. Det kan også være, at du er interesseret i at købe en lastbil, men gerne vil bevare din økonomiske fleksibilitet. Så kan det være en god ide for dig at vælge MAN Finance Credit. Der køber du mere eller mindre lastbilen på kredit ved at lease den. Det er derfor en god måde for dig at få en ny lastbil til din vognpark. Når den bliver din, er alle dine chauffører allerede blevet dus med den.

Derudover kan truck.man.eu også hjælpe dig med at mindske dine omkostninger ved at have en lastbil med en af deres specielle pakker. 

Emilie Jacobsen