Hjælp dit barn til at blive bedre i skolen med sjove læringsbøger

Hjælp dit barn til at blive bedre i skolen med sjove læringsbøger

Selvom det er skolens opgave at lære dit barn emner som matematik, læsning og stavning, er der også meget, som du selv som forældre kan gøre for at hjælpe dit barn. Det er for eksempel ved at have sjove læringsbøger derhjemme. Der findes nemlig et hav af læringsbøger til børn, hvor de kan lære om alle mulige forskellige ting. Det er hæfter, hvor de løser sjove opgaver, der hjælper dem til at forstå faget bedre. Dermed kan du være med til at styrke dit barns faglighed, så det kan følge med i skolen.

Et godt sted at købe en læringsbog som en matematikbog er på hjemmesiden abcleg.dk. De har et stort udvalg af forskellige læringsbøger. Blandt andet har de mange fra det forlag, der hedder Pirana. Pirana laver bøger lige fra den mest simple matematik for børn, der starter i børnehaveklassen, til hæfter om fransk og engelsk for elever i udskolingen. Der er altså god mulighed for, at dit barn kan blive udfordret, lige meget hvor gammel han eller hun er, og hvilket niveau som han eller hun er på.

Når du køber læringbøger til dit barn, er det vigtigt, at du ikke presser dit barn for meget til at lave dem. Hvis dit barn har svært ved et fag, kan det helt sikkert være en stor hjælp at lave ekstra opgaver. Hvis barnet bliver presset til at lave opgaverne, kan det dog også føre til en decideret lede ved faget og måske skoletræthed. Det handler altså om, at du finder den rigtige balance. Hvis barnet har svært ved faget, bør du sidde sammen med ham eller hende hele tiden og hjælpe og støtte med at lave opgaverne. På den måde får barnet en eneundervisningen, som det ikke kan få i skolen, og det kan være med til at højne barnets faglige niveau.

Hos ABCleg.dk finder du desuden et stort udvalg af udviklende legetøj til børn på 1 år og 2 år. Dette er er en god måde at indarbejde læring hos små børn, så de har bedre forudsætninger, når de senere starter i skole.

Emilie Jacobsen