Gør madlavning let med en bradepande

En bradepande er et essentiel redskab til dit køkken og du kan lave alverdens tilbehør og retter i den, såsom bådkartofler, ovnbagte grøntsager eller kød. Med en bradepande er det også nemt at lave god mad, da det som regel passer sig selv inde i ovnen. Når du bruger din bradepande, er det dog en god idé at rengøre den lige efter brug, da fastbrændte madrester kan ødelægge den. Et godt tip er at bruge en non-stick belægning, olie, bagespray, eller bagepapir på din bradepande, for at beskytte den fra fastbrændte madrester. Jo bedre du er mod din bradepande, jo længere holder den.

Et bredt udvalg af bradepander

Hos Damborg finder du et bredt sortiment og du finder helt sikkert din næste bradepande her. Udvalget byder på bradepander i forskellige størrelser, så du kan finde lige netop den, der passer til dit behov. De kommer både med og uden rist og du kan også købe en rist for sig selv, hvis du står og mangler en. Måske har du præferencer inden for materiale, når du skal købe en ny bradepande? Her på siden kan du f.eks. vælge en aluminiums bradepande, som er det perfekte materiale til varmeledning. Varmen bliver nemlig jævnt fordelt i hele bradepanden. Tag et kig på udvalget herunder.

Alt til køkkenet

Hos Damborg kan du finde mere end din næste bradepande. De er nemlig meget kompetente indenfor isenkræmmer branchen og har været i den siden 1952. Derfor har de et stort sortiment af andre køkkenredskaber, som er essentielle når du laver mad. Samtidig kan du vælge mellem alverdens brands og du finder helt sikkert dit yndlingsmærke i blandt.

admin