Fitness-optimering: 3 tips til bedre træning

Hvis du som mange andre danskere har holdt en lang pause fra fitness under lockdown på grund af corona, så vil du opleve, at det kan være rigtig hårdt at komme i gang igen. Når kroppen afvænnes den store mængde træning, så bliver muskler ikke udfordret på samme måde, og det kan mærkes ved opstart igen. Vi har derfor her samlet tre gode råd til, hvordan du kommer godt i gang igen.

Brug sportstape for at undgå overbelastning

Sportstape er rigtig smart opfindelse, som du som fitness-gænger sagtens kan få meget ud af. Det kan hjælpe dig, hvis du har et bestemt område på kroppen, hvor du føler dig overbelastet, og hvor du gerne vil forhindre skader. Det kan eksempelvis være din skulder, som du så bruger kinesiotape skulder på.

Start op langsomt

Ingen er superman fra starten af efter en lang pause, og du skal derfor ikke forvente, at kunne komme tilbage i dine gamle vaner med de gamle kilo på en uge. Du vil have oplevet et tilbagefald, og det kræver mange uger at komme helt tilbage – særligt, hvis du har været vant til at træne 6-7 gange om ugen. Lad det tage den tid, det tager og undgå at forcere noget.

Hyr en træner

Er du i tvivl om, hvordan du opnår dine resultater bedst muligt efter så lang tids pause? Så er der ikke nogen skam i at hyre en personlig træner, som kan hjælpe dig i gang. På den måde kan du også være sikker på, at du udfører øvelserne korrekt, hvilket for nogle er en udfordring.

admin