Den store comeback-fest: 3 ting, du skal huske

Corona er nu endelig ved at være ovre, og det betyder, at vi igen kan få lov at feste, som vi kunne før corona – eller i hvert fald det, der er tæt på. Vi skal stadig huske at passe på hinanden, men vi har alle også fortjent at kunne give den gas, og til det kommer vi her med tre gode råd til den store fest.

Skab en ordentlig scene

Hvis du gerne vil have en fest, hvor folk skal give den gas og danse, så skal du skabe et sceneområde. Det er der mange måder at gøre på, men du skal først og fremmest have et scenetæppe, som indikerer, hvor scenen er, og som samtidig giver festen den der ekstra glød, som gør det til noget vildt.

Hyr et mobildiskotek

Det er fint at have lavet en playliste for aftenen, men hvis du virkelig vil sætte fart under musikken, så er det nødvendigt med et mobildiskotek, som kan rulle ind og levere fede overgange og alt det nye musik, man ikke kender. Samtidig undgår du, at folk selv sætter deres eget musik på, som nogle gange godt kan sætte en dæmper på løjerne.

Natmad

Ingen god fest uden noget natmad, som man kan fråde. Når klokken slår omkring midnat, så er der mange som ved enhver fest får cravings efter noget føde, og det skal helst ikke være for sundt. Pizza eller hotdogs er gode bud på, hvad du skal servere om aftenen. Det behøves i hvert fald ikke være så dyrt igen, og du kan sagtens selv lave det også.

admin