Dekorér din have med en vejrsten

Står du og mangler den perfekte og sjove gave til din kæreste, veninde, bedsteforældre, eller måske til dig selv? Vejrstenen er til dem, som går op i sin have og har en humoristisk sans. Med en vejrsten kan du pifte din have op og få din egen geniale vejrstation, som giver et smil på læben.

Hvad er en vejrsten?

Vejrsten er humoristiske og dekorative sten til din have. På stenene er der påført tekst, hvor du alt afhængigt af det aktuelle vejr kan aflæse, hvordan vejret er. Teksten på stenene kan variere, og du kan derfor vælge det, du synes, er sjovest.

Hvilken vejrsten skal du vælge?

Der findes forskellige typer af vejrsten, hvor både størrelsen og materialet varierer. Du kan blandt andet vælge mellem vejrsten, som er lavet i polystyren eller granit.

Polystyren er et letvægtsmateriale, der udseendemæssigt ligner granit. Modsat granit er en vejrsten i polystyren væsentligt billigere. Den lette vægt gør det også nemmere for dig at rykke rundt på stenen, så du kan placere den hvor som helst i din have. En sten i polystyren har et hul i bunden, som du kan udfylde, således stenen ikke flyver væk i blæsevejr. Du kan også vælge vejrsten i granit, hvor fordelen her er, at den er mere robust og kræver ingen vedligeholdelse. Gældende for begge materialer er, at de kan holde til al slags vejr.

En pålidelig og aktuel vejrudsigt

Som vi alle ved, er vejret altid et godt samtaleemne. Derfor er en vejrsten nok den bedste samtalestarter, du finder. Vigtigst af alt med vejrstenen er, at du kan se den aktuelle vejrudsigt. Modsat de traditionelle vejrudsigter vi alle kender, så tilføjer vejrstenen noget humor til din hverdag. Og hvem vil ikke oplyses om vejrsituationen på humoristisk vis?

admin