Alt i rengøringsartikler

Hos Nowas.dk har vi en hel verden af rengøringsartikler og vi har med garanti lige præcis det, du har brug for. Lige meget om du har brug for rengøringsartikler til den lille virksomhed eller den større institution, så kan du finde det her hos os. Vi gør en dyd ud af at have masser af fantastiske varer i høj kvalitet og til gode priser.

Håndsprit og mundbind

Mere end nogensinde er det blevet vigtigt at have god hygiejne og at passe på hinanden. Hos os finder du derfor blandt andet hånddesinfektionsgel i op til 5 liters beholdere. Du finder også de anerkendte engangsmundbind i pakker med op til 50 stykker i. Vi sælger også engangshandsker i pakker med op til 100 stk. i. Du kan altså finde alt det, du har brug for hos Nowas for at beskytte dig godt i disse tider.

Vaskemaskiner og støvsugere

Står du og leder efter en ny støvsuger eller en ordentlig gulvvaskemaskine, der kan tage en masse kvadratmeter uden at efterlade nogen helligdage? Så kan du hos Nowas.dk købe de robuste NILFISK støvsugere inkl. 10 støvsugerposer eller de pålidelige CPS gulvvaskemaskiner, som du kan stole på, gør et ordentligt job. Med andre ord så finder du altså et væld af udstyr til rengøring inklusiv en hel verden af rengøringsartikler hos Nowas.dk

Populære mærker

How Nowas forhandler vi anerkendte mærker såsom Ronda, Ecolab, Purewash og NILFISK. Det gør vi fordi, vi går op i at levere fantastiske produkter til vores kunder. Har du brug for råd eller vejledning i forhold til lige præcis hvilke rengøringsartikler, der opfylder dine behov og ønsker, så er du mere end velkommen til at kontakte os enten per telefon eller mail, så hjælper vi dig godt på vej.

admin